Je kunt kiezen uit verschillende vormen van yoga. Het verschil zit vooral in de fysieke intensiteit. Het is niet zo dat hoe intensiever de les, hoe gevorderder je bent. Soms is voor een heel actief dynamisch persoon juist een zeer rustige les goed. Om eens een uur niet zoveel te hoeven. Of we adviseren iemand die graag de allerzachtste les kiest om juist iets meer fysiek in beweging te komen.

 

De adem staat in alle lessen centraal. Door de balans van bewegen en ontspannen voelen veel deelnemers zich vaak energieker aan het eind van de les en totaal anders dan het uur voordat ze de studio binnen stapten. Je zult merken dat je vrij snel bepaalde technieken in je dagelijkse leven kunt toepassen of integreren.

 

Omdat de ene yogavorm niet beter is dan een andere lopen de stijlen ook wel eens door elkaar in onze lessen. Daardoor blijft het ook wat gevarieerder. Daarvoor is de yogales een totale oefening waarin fysieke kracht, geesteskracht, souplesse, conditie, ontspanning en evenwichtigheid allemaal aan bod komen.

Proefles meedoen

Door een proefles te volgen ervaar je het best welke lessoort bij je past. Een proefles kost 7,50. Wil je meer informatie over een proefles of je aanmelden? Mail naar info@yogasamtosa.nl

Prijzen

12 lessen 1x per week 99 euro / 12 weken geldig (8,25 per les)

5 lessen 46 euro / 8 weken geldig (9,20 per les)

24 lessen 2x per week 174 euro / 12 weken geldig = (7,25 per les)
Losse les 10 euro

Stijlen Klik op onderstaande lessoorten voor een uitgebreidere beschrijving

© Yoga Samtosa | Yoga en Meditatie | Noordvliet 145, Leeuwarden