Je kunt kiezen uit verschillende vormen van yoga. Het verschil zit vooral in de fysieke intensiteit. Het is niet zo dat hoe intensiever de les, hoe gevorderder je bent. Soms is voor een heel actief dynamisch persoon juist een zeer rustige les goed. Om eens een uur niet zoveel te hoeven. Of we adviseren iemand die graag de allerzachtste les kiest om juist iets meer fysiek in beweging te komen.

 

De adem staat in alle lessen centraal. Door de balans van bewegen en ontspannen voelen veel deelnemers zich vaak energieker aan het eind van de les en totaal anders dan het uur voordat ze de studio binnen stapten. Je zult merken dat je vrij snel bepaalde technieken in je dagelijkse leven kunt toepassen of integreren.

 

Omdat de ene yogavorm niet beter is dan een andere lopen de stijlen ook wel eens door elkaar in onze lessen. Daardoor blijft het ook wat gevarieerder. Daardoor is de yogales een totale oefening waarin fysieke kracht, geesteskracht, souplesse, conditie, ontspanning en evenwichtigheid allemaal aan bod komen.

Proefles meedoen

Een proefles kost 7,50

Door een proefles te volgen ervaar je het best welke lessoort bij je past. Wil je meer informatie over een proefles of je aanmelden? Mail naar info@yogasamtosa.nl

Prijzen

12 lessen  96 euro serie 12 lesw geldig = 8 per les

5 lessen  45 euro strippen 8 lesw geldig = 9 per les

Losse les  10 euro

Vaker per week  24 x les binnen 12 lesw = 7 per les

Stijlen Klik op onderstaande lessoorten voor een uitgebreidere beschrijving

© Yoga Samtosa | Yoga en Meditatie | Noordvliet 145, Leeuwarden