We vinden het belangrijk dat de yogales niet alleen een fysieke bezigheid op je matje is. Het is echter ook van niet te onderschatten belang hoe je lichaamshouding is. Hoe belangrijk het is om fysiek soepel en sterk te blijven zodat er balans is met een leven waarin veel uren achtereen wordt gezeten en veel denkwerk wordt verricht. De yogalessen zijn een middel om dichterbij jezelf te komen. Zodat je voelt waar je kracht zit, dat je vaak meer kunt dan je aanvankelijk denkt maar dat je tegelijkertijd ook je grenzen leert bewaken. Als docenten vinden we het een voorrecht dat we via de yogalessen bij kunnen dragen aan je persoonlijke bewustwording en groei en/of als fysieke klachten verminderen. We zien onszelf niet alleen als yogadocent maar zijn zelf ook yogaleerling in ons eigen dagelijkse leven.

 

Een 8,8 van tevreden deelnemers

Deelnemers gaven ons gemiddeld het tevredenheidscijfer 8,8.

(uit onderzoek van NHL-studenten bedrijfskunde-MER)

Myon Bolechowski

“Yoga heeft effect op je bewustwording en je mentale en fysieke conditie, wat in het dagelijks leven doorwerkt. Mijn persoonlijke voorkeur is variatie en combinatie, actievere (yang) en stillere (yin) oefeningen.” Myon is opgeleid in poweryoga en hatha yoga met diverse specialisaties en bijscholingen in o.a.; ashtanga-, ouderen- en kinderyoga, yin yoga, restorative yoga en yoga voor (ex)kankerpatiënten. Ze geeft momenteel o.a. vinyasa/poweryoga, yin yoga, restorative yoga en hatha yoga met het accent op mindfulness en werkt ook zelfstandig als grafisch/illustratief vormgever.

Ryszard Bolechowski

“Yoga is veel meer dan de fysieke oefeningen alleen. Yoga hoort helemaal bij mijn leven en heeft invloed op de keuzes die ik maak”. Ryszard schenkt veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en bouwt zijn yogalessen creatief op. Naast het lesgeven is hij ook beeldend kunstenaar en werkt in zijn atelier aan huis. Ryszard is opgeleid in poweryoga en als meditatieleraar/ dynamisch meditatie therapeut. Hij geeft o.a. flowyoga en Silent sitting (meditatie).

© Yoga Samtosa | Yoga en Meditatie | Noordvliet 145, Leeuwarden