We vinden het belangrijk dat de yogales niet alleen een fysieke bezigheid op je matje is. Het is echter ook van niet te onderschatten belang hoe je lichaamshouding is. Hoe belangrijk het is om fysiek soepel en sterk te blijven zodat er balans is met een leven waarin veel uren achtereen wordt gezeten en veel denkwerk wordt verricht. De yogalessen zijn een middel om dichterbij jezelf te komen. Zodat je voelt waar je kracht zit, dat je vaak meer kunt dan je aanvankelijk denkt maar dat je tegelijkertijd ook je grenzen leert bewaken. Als docenten vinden we het een voorrecht dat we via de yogalessen bij kunnen dragen aan je persoonlijke bewustwording en groei en/of als fysieke klachten verminderen. We zien onszelf niet alleen als yogadocent maar zijn zelf ook yogaleerling in ons eigen dagelijkse leven.

 

Een 8,8 van tevreden deelnemers

Deelnemers gaven ons gemiddeld het tevredenheidscijfer 8,8.

(uit onderzoek van NHL-studenten bedrijfskunde-MER)

Myon Bolechowski

“Yoga heeft effect op je bewustwording wat in het dagelijks leven doorwerkt. In mijn eigen beoefening combineer ik pittige yoga met minder dynamische stijlen zoals meditatie en yin yoga. Yin en yang.” Myon is opgeleid in poweryoga en hatha yoga met diverse specialisaties en bijscholingen in o.a.; ashtanga-, ouderen- en kinderyoga, yin yoga, restorative yoga en yoga voor (ex)kankerpatiënten. Ze geeft momenteel o.a. vinyasa/poweryoga, yin yoga en hatha yoga met het accent op mindfulness en werkt ook zelfstandig als grafisch/illustratief vormgever.

Ryszard Bolechowski

“Yoga is veel meer dan de fysieke oefeningen alleen. Yoga hoort helemaal bij mijn leven en heeft invloed op de keuzes die ik maak”. Ryszard schenkt veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en bouwt zijn yogalessen creatief op. Naast het lesgeven is hij ook beeldend kunstenaar en werkt in zijn atelier aan huis. Ryszard is opgeleid in poweryoga en als meditatieleraar/ dynamisch meditatie therapeut. Hij geeft o.a. flowyoga en Silent sitting (meditatie).

Maroesja Grabijn

“Yoga is voor mij de ontmoeting met dat wat er in je leeft. Op zoek gaan naar je innerlijke kracht. In de lessen staat aandacht en verbinding met lichaam, ademhaling en geest, het aanvaarden van anderen en jezelf centraal. Zijn in het Nu. Bewegen binnen je eigen grenzen, je maakt contact met je lichaam en aanvaardt wat je voelt. Door het leren voelen van je grenzen en deze te respecteren, te verkennen en verder uit te bouwen leer je jezelf beter kennen en accepteren.” Maroesja is opgeleid in hatha yoga met bijscholingen in o.a. yin yoga en ademtherapie. Ze geeft hatha en yin yoga lessen. Daarnaast werkt ze als meditatiedocent en communicatiespecialist.

© Yoga Samtosa | Yoga en Meditatie | Noordvliet 145, Leeuwarden